Wil Overtoom

Wil Overtoom is afkomstig uit het bedrijfsleven, waar hij werkzaam is geweest als Directeur Inkoop Benelux bij een wereldwijde IT organisatie (IBM). Hij heeft veel ervaring met management en leidinggeven. Een van zijn specialisaties is verandermanagement. Hij verstaat de kunst om inzichten over veranderen in organisaties te vertalen naar veranderingen in gedrag van mensen, gerelateerd aan hun gezondheid. Hij is auteur van de boeken Smartsize Me, afvallen op een slimme manier; Terugval en Verleiding, de kunst om afgevallen te blijven; Positieve Leefstijlverandering, wat elke professional moet weten over leefstijl en gedragsverandering, Coachkaarten Positieve Leefstijlverandering en de Waaier Gedragsverandering.

Wil staat bekend om zijn eerlijke en confronterende stijl. Met zijn no-nonsense attitude en energieke aanpak weet hij mensen te motiveren en inspireren. Hij houdt van simpele oplossingen voor problemen en weet als geen ander een goed onderhandelingsresultaat te realiseren.

Wil Overtoom is directeur van Brickhouse Academy en LeefstijlCoach Academy. Ook heeft hij Lanseloet Uitgeverij opgericht.

Wil Overtoom

Directeur Brickhouse Academy/LeefstijlCoach Academy en Lanseloet Uitgeverij

Docent Ondernemen & Intervisie

wilovertoom@brickhouseacademy.nl
https://www.brickhouseacademy.nl

Meer docenten: